Rođen 21.11.1980. godine u Beogradu. Osnovnu školu i Filološku gimnaziju, odsek za japanski jezik završio u Beogradu. Diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, odsek dramaturgija 2006. godine.

Iste godine boravio na stručnom usavršavanju na “Mauritz Binger” filmskom institutu amsterdamske akademije umetnosti u trajanju od sedam meseci i radio na scenariju za dugometražni film “Spaseni” sa kojim je učestvovao kao jedan od 12 izabranih projekata iz jugoistočne Evrope na Balkan Film Fund-u u okviru Solunskog filmskog festivala 2004 godine. 2007. godine dobio prvu nagradu za dramski tekst na konkursu Niške Art Fondacije za najbolju jednočinku »Odabrani«. Od 2006.do 2012. radio na bezbroj TV projekata : od emisija “Naj od naj” i “Da li ste pametniji od đaka petaka” na TV Fox preko “Kuće snova” na B92 i “Dođi na večeru” na TV Prva do “U ringu” na TV Pink u produkciji Grand produkcije. Od kraja 2018. fokisira se samo na dramsko pisanje. Piše scenarije za telenovelu “Crveni Mesec” i njen spin off “Jugoslovenka” u produkciji TV Pink, drugu sezone dramske serije “Žigosani u reketu” za Nova S kablovski kanal, a kreator je i scenarista biografske televizijske serije o Mihajlu Pupinu u produkciji Telekoma Srbije. 

2011. objavio svoj prvi roman »Plastic« u izdanju izdavačke kuće »Laguna«. Dugi roman, za istog izdavača, planira da završi do kraja jeseni 2020. Član NUNS-a. Živi i radi u Beogradu.